– Vi som lever av naturen må ta hensyn til miljøet rundt oss

Tromstrygd tilbyr medlemmene digital tilgang til forsikringspapirene på Min side. Nå oppfordrer de fiskerne i nord til å registrere seg på Min side, slik at behovet for papirdokumenter reduseres til beste for miljøet.

Den norske fisken er kjent over hele verden for sin høye kvalitet og gode levevilkår. Flott natur, kaldt klima og et kaldt rent hav er viktige årsaker til at folk over hele verden velger norsk sjømat når de handler matvarene sine. Nå ønsker Tromstrygd å iverksette tiltak for å redusere miljøbelastningen og ta vare på den sårbare naturen som medlemmene lever av.

– Vi ser stadig flere tegn på at den globale oppvarmingen fører til endringer i klimaet, også her i Norge. Nå ønsker vi i Tromstrygd å gjøre mer for å redusere vår miljøbelastning. Vi som lever av naturen må ta hensyn til miljøet rundt oss, sier administrerende direktør Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Reduserer papirbruken

Det første Tromstrygd ønsker å ta tak i er tårnet av papirer som sendes ut til medlemmene ved det årlige hovedforfallet. Disse papirene kan enkelt deles med medlemmene på nettsiden Min side, men det krever at hvert medlem registrerer seg på Min side og godkjenner at de vil motta papirene elektronisk.

– For å redusere papirbruken trenger vi hjelp fra medlemmene våre. Vi håper at så mange medlemmer som mulig tar i bruk den digitale forsikringsportalen Min side, da slipper vi å sende ut kasser med papir som i stedet kan deles digitalt. Det er en mer miljøvennlig løsning, sier Ørjavik.

Oversikt over forsikringene

Innloggingen til Min side finner du godt synlig øverst på nettsiden til Tromstrygd (lenke). Når du har registrert deg i portalen har du tilgang til forsikringspapirene dine, du kan kontakte saksbehandlerne i Tromstrygd, følge skadebehandlingen ved skade og holde oversikt over skadehistorikken på fartøyene dine. I tillegg kan rederi med pakkeforsikring melde mannskap inn og ut av denne når de har behov for det.

– Min side kan sammenlignes med nettbanken du har i banken din. Du logger enkelt inn med BankId og når du er inne har du full oversikt over forsikringene dine hos Tromstrygd. Dette er en enkel portal som alle medlemmer vil ha glede av, sier Ørjavik.

Lenke til artikkel slik kommer du i gang med Min side:

https://tromstrygd.no/slik-kommer-du-i-gang-med-min-side/

Hjelp fra medlemmene

Nå håper Ørjavik at medlemmene tar i bruk Min side og hjelper Tromstrygd å redusere papirbruken.

– Vi klarer ikke dette uten hjelp fra medlemmene våre. Derfor oppfordrer vi nå alle til ta Min side i bruk, sier Ørjavik.

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Tromstrygd
Gjensidig Sjøforsikringsselskap
Grønnegata 72, 9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
Telefaks: 77 60 06 01
firmapost@tromstrygd.no

Ta kontakt med oss i dag

Med knappene under her finner du vår Facebook-side og YouTube-kanal. Du kan trykke for å maile oss, ringe oss eller finne oss på Google Maps.

Vakttelefon 77 60 06 00

Det er fartøyets fører som har hovedansvaret for sikkerheten til mannskap og fartøy. Ved fare for forlis eller annen nødsituasjon skal vanlige nødprosedyrer følges. Ved havari kan vi kontaktes når som helst på døgnet. 

Klikk her for å lese vår havariinstruks