Utsetter Tromstrygdskolen

Tromstrygd utsetter vårens Tromstrygdskole. Skolen blir gjennomført når tiltakene for å begrense koronapandemien tillater det.

– Tiltakene for å begrense koronapandemien gjør at vi ikke kan gjennomføre vårsamlingene for Tromstrygdskolen som planlagt. Vi har derfor besluttet å utsette skolen frem til myndighetene igjen åpner for slike samlinger. Vi håper å være i gang igjen til høsten, sier adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Unngå smittespredning

Sist høst samlet Tromstrygdskolen rundt 150 fiskere og redere til faglige og sosiale samlinger i Troms og Finnmark.

– Tromstrygdskolen er en viktig møteplass for medlemmene våre som vi vet mange setter pris på. Nå er det viktig å unngå smittespredning blant fiskerne i nord. Da må skolen utsettes til det igjen er trygt å samle større grupper, sier Ørjavik.

Invitasjon kommer

Tromstrygd vil invitere medlemmene til nye samlinger for Tromstrygdskolen så snart det er forsvarlig å gjennomføre samlingene.

Om du har spørsmål kan du kontakte Tromstrygd på firmapost@tromstrygd.no

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Tromstrygd
Gjensidig Sjøforsikringsselskap
Grønnegata 72, 9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
Telefaks: 77 60 06 01
firmapost@tromstrygd.no

Ta kontakt med oss i dag

Med knappene under her finner du vår Facebook-side og YouTube-kanal. Du kan trykke for å maile oss, ringe oss eller finne oss på Google Maps.

Vakttelefon 77 60 06 00

Det er fartøyets fører som har hovedansvaret for sikkerheten til mannskap og fartøy. Ved fare for forlis eller annen nødsituasjon skal vanlige nødprosedyrer følges. Ved havari kan vi kontaktes når som helst på døgnet. 

Klikk her for å lese vår havariinstruks