Sommerhilsen fra Tromstrygd

Enklere hverdag for deg som kunde og fullt fokus på Tromstrygdskolen til høsten.

Vi har nå snart lagt bak oss første halvår av 2019 og vi kan rapportere om gode tider for fiskernes eget forsikringsselskap Tromstrygd. Det er vekst i nye kunder, og både premieinngang og skadeutvikling går i positiv retning. Vi har en stor og lojal kundegruppe som har vært med oss i mange år og som vi ønsker å ta best mulig vare på. Takk for at dere er med oss.

Tromstrygdskolen

Til høsten legger jeg og Frank ut på en omfattende turne med Tromstrygdskolen igjen for å bidra til styrket forebyggende sikkerhetsarbeid i fiskeflåten, med et særlig fokus på personsikkerhet. Vi vil bl.a. tilby opplæring i bruk av hjertestarter. Tromstrygdskolen skal fortsatt være en arena for erfaringsutveksling og sosialt samvær, slik som det har vært siden skolen ble startet av Eirik Fosland for 15 år siden. Vi oppfordrer medlemmene til å sette av tid til disse samlingene.

Enklere hverdag

Tromstrygd skal fortsatt være «annerledes» selskapet ved at du som kunde kan ringe rett inn til Turid og få ordnet polisen og meldt inn på pakken. Og skulle du få problemer med båten kan du snakke direkte med Georg, havarisjefen. Vi skal være nær, dyktig og personlig. Vi ser deg gjerne innom til en lunsj i våre kontorer I Grønnegata i Tromsø, om du er innom byen.

Bruken av digitale tjenester er kommet for å bli og nå ønsker vi i Tromstrygd å tilby våre medlemmer gode og enkle løsninger gjennom medlemsportalen «Min side» og tilbud om elektronisk faktura.

Innloggingen til «Min side» finner du på nettsiden til Tromstrygd. Adressen er: www.tromstrygd.no/medlem. Her får du raskt oversikt over dine forsikringer og vilkår, skadehistorikk og skader til behandling, samt fakturaene fra Tromstrygd. I tillegg vil større rederi selv kunne administrere mannskap i gruppeforsikringer.

Min side gjør det enklere å holde oversikt over de forsikringene du har på fartøy og mannskap. Nå ligger alt på et sted som det er enkelt å finne frem til. Vi håper dette bidrar til å gjøre hverdagen litt enklere for deg som medlem. Om du har spørsmål om dette er det bare å ringe oss i Tromstrygd.

Vi håper du vil lese de artiklene vi deler i dette nyhetsbrevet og at du ikke minst logger deg inn på «min side» for å skaffe deg oversikt.

Vi ønsker alle medlemmene våre en riktig god sommer.

Ole Jørgen Ørjavik, adm.dir Tromstrygd

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Tromstrygd
Gjensidig Sjøforsikringsselskap
Grønnegata 72, 9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
Telefaks: 77 60 06 01
firmapost@tromstrygd.no

Ta kontakt med oss i dag

Med knappene under her finner du vår Facebook-side og YouTube-kanal. Du kan trykke for å maile oss, ringe oss eller finne oss på Google Maps.

Vakttelefon 77 60 06 00

Det er fartøyets fører som har hovedansvaret for sikkerheten til mannskap og fartøy. Ved fare for forlis eller annen nødsituasjon skal vanlige nødprosedyrer følges. Ved havari kan vi kontaktes når som helst på døgnet. 

Klikk her for å lese vår havariinstruks