Julehilsen fra Tromstrygd

Vi har snart lagt bak oss et godt 2019 og har begynt forberedelsene til 2020.

Tromstrygd har en positiv vekst av nye båter og nye medlemmer i året som har gått. Velkommen til alle nye medlemmer. Skadeutviklingen går riktige veien og det betyr at vi for 2019 utbetaler 10 % i premierabatt til deg som kunde.

Av positive opplevelser som jeg vil trekke frem fra høsten er Tromstrygdskolen som vi har avholdt i Mehamn, Skjervøy og to ganger i Tromsø med rundt 150 medlemmer tilstede. Dette er vår viktigste arena for å snakke om forebyggende sikkerhetsarbeid. Det siste året har vi hatt et spesielt fokus på personsikkerhet og revisjon av Fartøyinnstruksen.

Tromstrygd har fortsatt en sterk tro på arenaer som Tromstrygdskolen hvor man kan møtes fysisk for å dele erfaring, og det sosiale skal man heller ikke undervurdere. Så det blir nye runder med Tromstrygdskolen til våren hvor vi bl.a. kommer til Honningsvåg, Båtsfjord og Senja.

Til slutt vil jeg oppfordre alle medlemmene våre til å ta i bruk vår nye forsikringsportal «Min side» som dere finner på vår hjemmeside www.tromstrygd.no/medlem. Vi ønsker i fremtiden å kunne distribuere forsikringsdokumentene elektronisk via denne siden. Det vil være enklere for deg som medlem å ha oversikt og dessuten vil det spare miljøet.

Vi håper du vil lese nyhetsbrevet vårt og ønsker med det en fin førjulstid og ikke minst en riktig God Jul og et Godt Nyttår

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på eller om du har tips til oss.

firmapost@tromstrygd.no

Husk – du og båten din skal komme hjem igjen like hel og pen!

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Tromstrygd
Gjensidig Sjøforsikringsselskap
Grønnegata 72, 9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
Telefaks: 77 60 06 01
firmapost@tromstrygd.no

Ta kontakt med oss i dag

Med knappene under her finner du vår Facebook-side og YouTube-kanal. Du kan trykke for å maile oss, ringe oss eller finne oss på Google Maps.

Vakttelefon 77 60 06 00

Det er fartøyets fører som har hovedansvaret for sikkerheten til mannskap og fartøy. Ved fare for forlis eller annen nødsituasjon skal vanlige nødprosedyrer følges. Ved havari kan vi kontaktes når som helst på døgnet. 

Klikk her for å lese vår havariinstruks