Jubileumsgave til våre medlemmer

illustrasjon_nyhet_tromstrygd_50aar

 

 

For 50 år siden ble Tromstrygd stiftet. Som de fleste medlemmene har fått informasjon om tidligere, har styret i denne anledning besluttet å gi våre medlemmer og eiere en jubileumsgave som sendes ut i disse dager.

Med gaven følger det en faktura. Denne fakturaen må du betale innen forfall og så kreve merverdiavgiften tilbake på vanlig måte.

Når du får premiekravet for kaskoforsikringen med forfall 30.06 vil du se at premien er redusert med nettobeløpet. Dermed har du fått en kostnadsfri jubileumsgave som kan bidra til at du og båten din kan komme hjem igjen like hel og pen!

Båter med lengde mellom 7 og 19,9 meter

bonpet-ampull-rod

For de med båter av lengde mellom 7 og 19.9 meter gis det en automatisk brannslukker. Denne sendes ut fra vår samarbeidspartner Nofi AS. Ved spørsmål  vedrørende denne er kontaktperson Frank Manin, mobil 900 73 373 eller e-post frank@nofi.no.

Båter med lengde over 20 meter

termografikameraFor de med båter over 20 meter gis det et termografikamera. Dette sendes ut fra Instrument Companiet AS. Bruken av dette kameraet vil være tema på neste Tromstrygdskole. Ved spørsmål vedrørende dette kan Eirik Fosland kontaktes på telefon 918 47 994 eller e-post fosland@tromstrygd.no

 

 

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Tromstrygd
Gjensidig Sjøforsikringsselskap
Grønnegata 72, 9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
Telefaks: 77 60 06 01
firmapost@tromstrygd.no

Ta kontakt med oss i dag

Med knappene under her finner du vår Facebook-side og YouTube-kanal. Du kan trykke for å maile oss, ringe oss eller finne oss på Google Maps.

Vakttelefon 77 60 06 00

Det er fartøyets fører som har hovedansvaret for sikkerheten til mannskap og fartøy. Ved fare for forlis eller annen nødsituasjon skal vanlige nødprosedyrer følges. Ved havari kan vi kontaktes når som helst på døgnet. 

Klikk her for å lese vår havariinstruks