God påske fra Tromstrygd

Påsken står for døren, men mange fiskere drar på havet også i den stille uke. På land passer vi i Tromstrygd på sikkerheten til medlemmene våre.

Spredningen av koronaviruset preger enkeltpersoner, familier, lokalsamfunn og virksomheter over hele Norge, og i resten av verden. For Tromstrygd, som for alle andre, er det fortsatt viktig å beskytte medmennesker mot å bli alvorlig syke. Vi må alle bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av viruset. Samtidig er vi tilgjengelig for våre medlemmer om noe skulle skje, sier adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Virksomheter i alle bransjer møter nå utfordringer de sannsynligvis ikke har stått overfor før.

Samtidig skal alle samfunnskritiske funksjoner opprettholdes. Det betyr at fiskerne i nord fortsatt skal på havet for å skaffe mat til Norge og verden.

– Nå håper vi for våre medlemmer at «styggeværet» er over og at det kan bli en god vårsesong. Det er avgjørende at matvareforsyningene opprettholdes, slik at folk ikke behøver å bekymre seg for dette. Det er derfor viktig at medlemmene våre er trygge på at forsikringen er i orden, og at de ansatte i Tromstrygd er tilgjengelig, om det skulle skje noe med båt eller mannskap når de er ute på feltet, sier Ørjavik.

Er tilgjengelig

Tromstrygd har som mange andre virksomheter stengt kontoret i Tromsø. De ansatte følger nå opp medlemmene fra hjemmekontor og er tilgjengelig som normalt.

– Vi har fokus på å unngå smittespredning og samtidig ivareta driften av Tromstrygd. Mine medarbeidere lager forsikringstilbud, forsikrer båter, behandler skader og er tilgjengelig på telefon og e-post når det er behov for å kontakte oss, sier Ørjavik.

Vi er tilstede for deg

Medlemmer som har behov for å melde inn eller ut mannskap i pakkeforsikringer kan også gjøre dette på forsikringsportalen Min side. Lenke til innloggingen finner du øverst på hjemmesiden til Tromstrygd.

– Inntil situasjonen normaliserer seg vil Tromstrygd gjøre det vi kan for å støtte og hjelpe våre medlemmer, ikke nøl med å kontakte oss ved behov. Skader meldes inn som vanlig på telefon eller via skjema på vår hjemmeside.

Bruk gjerne vår epost adresse: firmapost@tromstrygd.no, i disse tider sier Ørjavik

Foto: Johan Wildhagen/Norges sjømatråd

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Tromstrygd
Gjensidig Sjøforsikringsselskap
Grønnegata 72, 9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
Telefaks: 77 60 06 01
firmapost@tromstrygd.no

Ta kontakt med oss i dag

Med knappene under her finner du vår Facebook-side og YouTube-kanal. Du kan trykke for å maile oss, ringe oss eller finne oss på Google Maps.

Vakttelefon 77 60 06 00

Det er fartøyets fører som har hovedansvaret for sikkerheten til mannskap og fartøy. Ved fare for forlis eller annen nødsituasjon skal vanlige nødprosedyrer følges. Ved havari kan vi kontaktes når som helst på døgnet. 

Klikk her for å lese vår havariinstruks