Skip to main content

God sommer fra Tromstrygd

God start på 2024

Starten på året var preget av kraftig uvær og heftig vind, og den minste flåten har hatt mye landligge. Takk til dere alle som har tatt vare på fartøyene under vinter og vårsesongen.

Sommeren står for døren og det er klart for en liten pause etter et litt spesielt halvår. Kvotene har gått ned og mange merker «dyrtiden» vi er inne i, men heldigvis har det vært gode torskepriser. Tromstrygd leverer et greit forsikringsresultat etter 6 måneder og et veldig bra finansresultat som gjør at vi totalt sett går i pluss.

Jubileumsrabatt og ekstra tilskudd

Vi gleder oss litt ekstra til høsten, for i år fyller Tromstrygd 60 år. Et slikt jubileumsår vil bringe med seg mye spennende og vi vil minne om markeringene som vi har invitert til. Vi håper så mange som mulig melder seg på våre arrangement i Honningsvåg 20.september, Tana 21.september kl. 12.00 og Vadsø 21.september kl. 19.00. Send oss en mail 🙂

Vi vil også tilby våre medlemmer en skikkelig jubileumsrabatt og ekstra tilskudd til to gode skadeforebyggende tiltak som dere kan lese mer om her:

Våre jubileumstilbud

Forsikring for innleid arbeidskraft

Sommeren er tid for vedlikehold, og det er viktig å ha tilsyn med båten også i ferien. Husk å avtale tilsyn om du reiser vekk på ferie.  

Når du leier inn folk til å utføre vedlikehold på båten i sommer minner vi om viktigheten av å ha forsikring på disse. Forsikringen heter opplagsdekning for innleid arbeidskraft ved vedlikehold. Dette dekker kravet om obligatorisk yrkesskadeforsikring ved reparasjoner som ikke utføres av mannskap som er innmeldt i pakken.

Da gjenstår det bare å ønske Dere alle med familie en riktig god sommer 😊

Mvh

Ole Jørgen Ørjavik

Adm.dir Tromstrygd sjøforsikring