Skip to main content

Jubileumsåret 2024

Vi har lagt bak oss et krevende forsikringsår i 2023, men kommer likevel til å levere et positivt resultat på grunn av god avkastning i aksjemarkedet. Vi vokser både i premieinntekter og i antall fartøy, så vi må benytte anledningen til å takke alle våre medlemmer som trofast betaler premien, og samtidig snakker godt om oss slik at vi får nye medlemmer inn i vårt fellesskap.

God start på 2024

Starten på dette året har vært preget av kraftig uvær og heftig vind, og den minste flåten har hatt mye landligge. Takk til dere alle som har tatt vare på fartøyene under orkanen, og samtidig vært med på å sikre verdier for dere selv, naboen og Tromstrygd. Trøsten får være at torskeprisene nå ser ut til å være gode. Resultatmessig har vi fått en god start på året med ingen store skader.

60 års, feiring og fornyelse 

Vi har gledet oss litt ekstra mye til 2024, for i år fyller Tromstrygd 60 år. Et slikt jubileumsår vil bringe med seg mye spennende! 

60 år er lang tid, mye har skjedd siden Tromstrygd ble stiftet i 1964. Mange ting har forandret seg, både i forsikrings- og fiskeribransjen. Vi må holde tritt med utviklingen, og rigge oss for den nye generasjonen fiskere og deres krav og forventninger. I løpet av året skal vi blant annet fortsette å utvikle de digitale løsningene våre, flytte tilbake til nyoppussede kontorer og vi skal få ny visuell profil. 

Samtidig skal vi selvfølgelig være det samme trygge forsikringsselskapet du kjenner. I 60 år har vi sørget for trygghet, nærhet og stabilitet for fiskere i Nord-Norge, og det skal vi selvfølgelig fortsette med. 

Vi takker alle våre kunder og samarbeidspartnere for følget så langt, og gleder oss til fortsettelsen sammen med dere! Vi kommer nærmere tilbake til hvordan og når jubileumsmarkeringen skal foregå.

Ole Jørgen Ørjavik

Adm.dir

Tromstrygd Sjøforsikring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *