Skip to main content

God førjulstid fra Tromstrygd

Juletiden er i anmarsj og Tromstrygd er godt i gang med å forberede nytt forsikringsår. Neste år blir spennende da vi skal feire vårt 60 års jubileum og samtidig flytte tilbake til nyrenovert bygg i Tromsø sentrum. Vi gleder oss til å ta imot medlemmene i flunkende nye lokaler og selvfølgelig markere vårt jubileum sammen med deg som medlem og samarbeidspartnere i 2024.

Drift og fornyelse av forsikringene

Etter to år med gode skaderesultat så har forsikringsdriften så langt i år vært mere krevende med flere totalhavari enn normalt. Vi ser imidlertid ut til å levere en relativt god avkastning på midlene våre slik at vi håper å levere et positivt resultat også i år.

Det ligger an til en moderat premieøkning neste år litt over inflasjon, som vil kompenseres med premierabatt. Premierabatten trekkes fra på 1. termin i 2024.

Fornyelsesdokumentene vil bli sendt ut på e-post i slutten av november med henvisning til å logge inn på Min Side. Ta gjerne en innlogging nå og sjekk at riktig mailadresse er oppført.

Din forsikringspolise legger vi på Min Side. Du finner innloggingen til Min Side øverst på vår nettside www.tromstrygd.no. Faktura sendes på e-post, som e-faktura, EHF-faktura eller per post. Om du ikke mottar faktura fra oss i månedsskiftet november/desember bør du sjekke om den er kommet på e-posten din. Sjekk da om den kan ligge i søppelposten.

Mørketia

Vinteren står for døra og det har allerede begynt å bli kaldt. Det øker belastningen på varmeanleggene dere har ombord i båtene. Husk å kontrollere at ovnene er godkjente og forskriftsmessig fastmontert. Det er også viktig å tenke på brannforebygging. Tromstrygd gir tilskudd til medlemmer som monterer systemer for fjernvarsling og automatisk brannslukking i fartøy. Kontakt oss om du ønsker tilskudd til dette.

Tromstrygdskolen og julebord

Nå om høsten har vi tradisjon for å invitere våre medlemmer til Tromstrygdskole og julebord. I høst blir det kun en skole i Tromsø for stor kyst, men vi kjører en liten julebordturne i Finnmark og på Senja. Vi håper å se mange av dere der.

I dette nyhetsbrevet vil vi sette søkelys på positive endringer på pakkeforsikringen, og havarisjefen har også noen betraktninger til hvordan forebygge skader.

Til slutt så oppfordres alle medlemmene til å etablere avtalegiro og e-faktura i nettbanken når premie skal betales og EHF for bedrifter.

Ved spørsmål bruk gjerne vår epost adresse firmapost@tromstrygd.no

MED ØNSKE OM EN FREDFULL FØRJULSTID FRA TROMSTRYGD-GJENGEN I TROMSØ

Ole Jørgen Ørjavik

Adm.dir