Skip to main content

Motta faktura elektronisk – vinn gavekort

Vi i Tromstrygd ønsker at så mange som mulig av våre medlemmer mottar sine forsikringsdokumenter og fakturaer fra oss i elektronisk format. Det er stadig flere medlemmer som blir elektroniske, men vi ønsker gjerne at flere av dere følger etter.

Det er flere årsaker til dette, og hensynet til miljøet er en av de viktigste ved at vi unngår å skrive ut masse papirer. Elektroniske dokumenter er også et kostnads- og effektiviseringstiltak for oss som arbeider i Tromstrygd, og vil kunne frigi tid til å yte våre medlemmer enda bedre service. Ved å motta faktura elektronisk, vil vi også sikre at faktura mottas til riktig tid.

Fakturaene fra Tromstrygd sendes i flere formater. Vi tilbyr både EHF-faktura, e-faktura (mottas direkte i nettbanken) og avtalegiro. Om du ønsker å lese mer om de ulike typene faktura kan du trykke her. Om du behøver bistand for å finne riktig løsning for deg er det bare å ta kontakt med oss i Tromstrygd, så hjelper vi deg i gang.  

Vi ønsker å få enda flere av våre medlemmer over på elektroniske formater og vil premiere de som mottar faktura elektronisk fra oss. Vil trekke ut 3 vinnere av gavekort fra NOFI blant de som mottar EHF-faktura, e-faktura eller avtalegiro fra oss. Ta kontakt med Tromstrygd, banken din eller regnskapsfører, så setter vi opp elektronisk fakturering for deg.

For å være med i trekningen er må du ha registrert elektronisk fakturering innen 31.12.22.  

Premie er 3 gavekort på NOFI hver på kr. 1 500.