Skip to main content

– Mange fordeler ved å bruke Min Side

Over 950 medlemmer har det siste året registrert seg på forsikringsportalen Min Side. Nå håper Tromstrygd flere medlemmer vil ta den aktivt i bruk.

– Det har vært en enorm utvikling det siste året. Mange liker å ha mulighet til å sjekke ting selv på Min side. Forsikringsportalen er tilgjengelig også når kontoret er stengt. Vi blir mer tilgjengelig når vi har et tilbud også utenfor åpningstid. Det er en stor fordel for fiskere som ikke arbeider 9-16, sier økonomisjef Torill Dale i Tromstrygd.

Aktiv bruk
Tromstrygd har det siste året oppfordret medlemmer til å registrere seg på Min Side for å oppfylle kravene til sikker identitet. Over 950 medlemmer har logget seg inn, identifisert og registrert seg, men det er fortsatt en god del som ikke har tatt siden aktivt i bruk.

– Vi håper medlemmene vil bruke Min Side like aktivt som de bruker nettbanken. Her kan de se siste faktura, ha oversikt over hvem som er meldt inn på pakken og følge pågående skadesaker. Min Side gjør det mulig å ha kontroll på kundeforholdet, sier Dale.  

Kan gir regnskapsføreren tilgang
Det er også mulig for regnskapsføreren å få tilgang til innholdet på Min Side. Denne tilgangen kan de få fra daglig leder eller en annen ansatt med en formell rolle registrert i Brønnøysundregistrene.

– Regnskapsføreren kan selv gå inn og hente ut alle fakturaer, samt alle polisedokumentene til selskapet, sier Dale.  

Tilbyr hjelp 
Mange fiskere forteller Tromstrygd at de ikke er vant til å arbeide på en datamaskin. Om du er usikker på hvordan du tar Min Side i bruk er det bare å ringe Tromstrygd, så får du hjelp fra medarbeiderne i Tromstrygd.

– Det er trygt å bruke Min Side, du kan ikke gjøre feil, og du trenger ikke være bekymret for at du avslutter forsikringen ved en feil. Vi tilbyr hjelp til de som ønsker det, sier Dale.

Fordeler ved bruk av Min Side:

  • Min Side gir god oversikt over ditt kundeforhold.
  • Du kan selv melde mannskap inn og ut av pakkeforsikringen, og det er enkelt å holde oversikt over hvem som er meldt inn.
  • Min side gir deg oversikt over alle fakturaer og forsikringspapirer som er sendt fra Tromstrygd.
  • Regnskapsførere kan selv hente bilag de mangler til regnskapet.

Trygghet for rederi og mannskap
Tromstrygd tilbyr hjelp til de som ønsker å komme i gang med Min Side. Ring Tromstrygd på telefon 77 60 06 00. Da får du hjelp til å logge inn og ordne opp, dersom det er noe som er feil. Tromstrygd kan hjelpe deg med å delegere tilgang til regnskapsfører eller andre som har administrative oppgaver i selskapet.

– Medlemmene som kontakter oss på telefon skal selvsagt få hjelp, og vi tilbyr Min side fordi dette er en enkel løsning for medlemmer som ønsker tilgang til forsikringsportalen. Eksempelvis er det viktig at inn -og utmelding på pakken skjer skriftlig. Derfor tilbyr vi medlemmene å gjøre dette via SMS. Ved å logge inn på Min side kan du sjekke om de som er ombord på båten også er meldt inn på pakken. Det er en trygghet for rederiene og mannskapet ombord, avslutter Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *