Skip to main content

Webinar tilgjengelig på Min Side

Ønsker du informasjon om havariprosessen, Min Side eller de forsikringsproduktene Tromstrygd leverer? Da kan du logge inn på Min Side og se vårt nye webinar.

Mange medlemmer i Tromstrygd bruker Min Side til å holde oversikt over forsikringene og melde mannskap inn og ut av pakkeforsikringen. Nå finner du også nyttig informasjon fra Tromstrygd i forsikringsportalen.

– Webinaret er til tilbud til medlemmer som ønsker mer informasjon om våre forsikringsprodukter. Det er et digitalt alternativ til de presentasjonene vi har på Tromstrygdskolen. Vi har forsikringer som dekker de fleste behov innenfor fiskeri og havbruk, sier adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Havariprosessen
Når en skade oppstår har mange medlemmer spørsmål om hvordan de skal gå frem for å få taksert og reparert skaden. Dette finner du informasjon om i webinaret.

– Havariprosessen skal sørge for at våre medlemmer får den hjelpen de har behov for så raskt som mulig. Det krever at du som medlem vet hvordan du skal opptre når en skade oppstår. I webinaret tar havarisjef Anders Berthinussen deg gjennom detaljene i havariprosessen, sier Ørjavik.

Adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd

Nyttige funksjoner
Det siste året har mange tatt i bruk forsikringsportalen Min Side. Webinaret gir tips til de som fortsatt nøler med å komme i gang.

– Alle våre medlemmer har tilgang til Min Side og skal benytte denne portalen. Det er viktig for å sikre trygg deling av dokumenter mellom oss og medlemmene, samt sikker identifikasjon av deg som medlem. Min Side gir også mulighet til å melde mannskap inn og ut av pakkeforsikringen og vi ønsker at alle skal benytte denne løsning ved mannskapsendringer, sier Ørjavik.

Webinaret finner du under «Nyheter» på Min Side.  

Ekstratilbud
Nå håper Tromstrygd mange vil oppdatere seg på tilbudet til deres medlemmer.

– Du finner mye informasjon om medlemstilbudet til Tromstrygd på vår nettside www.tromstrygd.no. Om du ønsker mer informasjon om våre produkter og løsninger er webinaret et ekstratilbud som kan være nyttig. Vi håper mange vil gå inn og følge de innleggene vi har delt, sier Ørjavik.

Webinaret er utviklet i samarbeid med North Agency. Du må registrere deg med navn og e-post for å få tilgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *