Skip to main content

Høstens nyheter fra Tromstrygd

Vinteren er i anmarsj og Tromstrygd er nå godt i gang med å forberede nytt forsikringsår. Driften så langt i år har vært god, så det ligger an til en fin regnskapsbonus for inneværende år, som utbetales våren 2022.  Det er også positivt at veldig mange av våre medlemmer har tatt i bruk Min side.

Drift
Tromstrygd leverer et godt resultat etter 10 måneders drift dette året, med en positiv skadeutvikling, skadeprosent på 50% for egen regning, og med god tilvekst av nye båter. Finansresultatet vårt er preget av en god utvikling på verdens børser, men som alle er vi oppmerksom på at dette fort kan snu. Vi har imidlertid sikret gevinst og har solide buffere.

Vi har i høst jobbet for å gjøre det enda enklere for deg å være medlem i Tromstrygd. Nå er nesten alle våre medlemmer på Min Side og over halvparten har etablert e-faktura/EHF. I tillegg meldes nesten alle nye skader elektronisk. Dette gjør det enklere for deg å ha dine forsikringer hos oss. Vi er glade for at så mange har tatt de nye løsningene i bruk.

Nytt forsikringsår
Det nærmer seg også nytt forsikringsår, hvor alle medlemmer får tilsendt oppdaterte forsikringsdokumenter og faktura for første termin.

Din forsikringspolise og evt. endrede avtalevilkår legger vi på Min Side. Du finner innloggingen til Min Side øverst på vår nettside www.tromstrygd.no. Faktura sendes på e-post, som e-faktura/EHF-faktura eller per post. Om du ikke mottar faktura fra oss bør du sjekke om den er kommet på e-posten din. Sjekk da om den kan ligge i spam-filteret.

Bekrefte identitet på Min Side
I forbindelse med nytt forsikringsår ønsker vi at alle våre medlemmer skal gi oss en formell bekreftelse av sin identitet. Dette er et krav fra myndighetene og du gjør det enklest ved å logge deg inn med BankID på Min Side. Mange av våre medlemmer har allerede gjort dette. Om du aldri har logget deg inn på Min Side er det fint om du gjør dette så snart du har anledning.

Skadeforebygging
Vinteren står for døra og det har allerede begynt å bli kaldt. Det øker belastningen på varmeanleggene dere har ombord i båtene. Husk å kontrollere at ovnene er godkjente og forskriftsmessig fastmontert. Det er også viktig å tenke på brannforebygging. Tromstrygd gir tilskudd til medlemmer som monterer systemer for fjernvarsling og automatisk brannslukking i fartøy. Kontakt oss om du ønsker tilskudd til dette.

Bærekraft
I dette nyhetsbrevet har vi to artikler om det grønne skiftet i fiskerinæringen. Det grønne skiftet er en endring som vil stille krav til fiskerinæringen og påvirke deg som medlem. Vi ønsker derfor å dele informasjon om det arbeidet Norges Fiskarlag og andre gjør for at fiskerinæringen skal kunne møte nye krav på best mulig måte. Vi håper dette er nyttig for deg som medlem.

Tromstrygdskolen
Nå om høsten har vi også tradisjon for å invitere våre medlemmer til Tromstrygdskole. Det har vi dessverre ikke kunne gjøre de siste årene på grunn av Korona-pandemien. Vi håpet at vi skulle kunne inviterer dere til samling denne høsten, men oppblomstringen av smitte i Tromsø og andre lokalsamfunn i nord, tilsier at dette dessverre ikke kan gjennomføres i år heller.

Vi beklager dette og lover at vi vil ta opp tråden med Tromstrygdskoler så snart det er forsvarlig å samle større grupper igjen.

Vi er til stede for deg
Til slutt vil vi oppfordre medlemmer som er i Tromsø til å stikke innom vårt kontor.

Ikke nøl med å kontakte oss om du har behov for assistanse. Skader meldes inn som vanlig på telefon eller via skjema på vår hjemmeside.  Husk også at pakkepremien beregnes fra den dagen mannskap er meldt inn og til den dagen de meldes ut (ikke tilbake i tid).

Ved spørsmål bruk gjerne vår epost adresse firmapost@tromstrygd.no

HILSEN FRA TROMSTRYGDGJENGEN I TROMSØ

Ole Jørgen Ørjavik

Adm.dir
Tromstrygd Sjøforsikring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *