Vi trenger at du identifiserer deg med BankID

Tromstrygd må dokumentere identiteten til alle medlemmene sine. Du kan dokumentere din identitet ved å logge deg inn med BankID i forsikringsportalen Min Side.

– Myndighetene stiller krav til at Tromstrygd dokumenterer identiteten til alle medlemmene sine. Vi kjenner selvsagt veldig mange, men vi trenger en oppdatering fra alle våre medlemmer. Det må vi nå få på plass, sier økonomisjef Torill Dale i Tromstrygd.

BankID
Den enkleste måten å dokumentere identiteten på er å logge inn i forsikringsportalen Min Side med BankID.

– Alternativene er å sende oss en bekreftet kopi av passet eller førerkortet ditt, eller møte opp personlig med passet på kontoret vårt i Grønnegata i Tromsø, sier Dale.

Mange fordeler
Det siste året har rundt halvparten av medlemmene registrert seg som brukere på Min Side. Disse har allerede bekreftet sin identitet. Det er mange fordeler for de som tar forsikringsportalen i bruk.

– Vi oppfordrer medlemmene våre til å bruke Min Side. De viktigste fordelene med å bruke forsikringsportalen, er at du har alle dokumentene dine samlet og tilgjengelig på et sted. Du har oversikt over hele kundeforholdet, du ser hvilke forsikringer som gjelder og at forsikringssummen stemmer. Du ser også status på de skadesakene du har meldt inn til oss. I tillegg har du kontinuerlig oversikt over hvilket mannskap som er meldt inn i pakkeforsikringen, sier Dale.

For fiskere som er på jobb kan den digitale tilgangen være en fordel.

– Mange er ute på havet når et uhell oppstår. Da har de ikke forsikringspapirene med seg, men så lenge de har dekning på mobiltelefonen kan de sjekke detaljene i forsikringen på Min Side. Husk å melde alle inn på pakken før du drar på havet, sier Dale.

Instruksjonsvideo
For at flere skal kunne logge seg inn på Min Side og bekrefte identiteten, har Tromstrygd laget informasjonsmateriell som medlemmene skal støtte seg til.

– Vi har laget en instruksjonsvideo som viser hvordan du logger deg inn på Min Side. Denne vil vi legge ut på nettsiden vår, slik at alle som ønsker hjelp finner den. I tillegg kan de som er usikre ringe oss, så hjelper vi de med å logge på. Dette klarer vi fint sammen, sier Dale.

Lenke instruksjonsvideo: Slik bruker du Min Side

Klar til å hjelpe
Målet til Tromstrygd er å ha identiteten til alle medlemmer på plass innen utgangen av 2021.

– Det betyr at rundt halvparten av medlemmene våre må legitimere seg før nyttår. Vi er klar til å hjelpe, avslutter Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fiskernes eget forsikringsselskap

Tromstrygd er et forsikringsselskap av- og for fiskere i Troms og Finnmark.
Vi jobber for at du og båten din skal komme hjem igjen like hel og pen som da dere dro ut.
Vi tar gjerne en prat om forsikring av båt, mannskap og redskap.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Besøk oss

Grønnegata 72
9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
E-post: firmapost@tromstrygd.no

Postadresse

Postboks 141
9252 Tromsø
Faktura: faktura@tromstrygd.no

Meld skade

Tromstrygd: 77 60 06 00
- - -
Hovedredningssentralen
Sør-Norge: 51 51 70 00
Nord-Norge: 75 55 90 00

© 2020 Design fra Feitfisk AS