Skip to main content

– Sjekk søppelboksen til e-posten din

Har du ikke mottatt faktura for 2. termin fra Tromstrygd? Da må du sjekke søppelboksen til e-posten din.

– Det er fint om de som mottar faktura på e-post sjekker at denne er kommet frem, og at den ikke er havnet i søppelboksen. Vi har opplevd at enkelte medlemmer ikke har mottatt faktura fra Tromstrygd. Hos flere av disse lå den i søppelkassen, sier økonomisjef Torill Dale i Tromstrygd og legger til.  

– Faktura for 2. termin ble sendt ut i starten av juni. Om du ikke har mottatt faktura er det viktig å sjekke søppelboksen og ta kontakt om fakturaen mangler.

Flere benytter e-faktura
Tromstrygd tilbyr medlemmene ulike måter å motta faktura på. Nytt i år er tilbudet om e-faktura som går rett i nettbanken. Det er et tilbud mange allerede har valgt å benytte seg av.

– E-faktura passer fint for privatpersoner og enkeltpersonforetak. Du registrerer det enkelt i nettbanken. Da mottar du elektronisk faktura fra oss ved neste termin. Det kommer ofte opp forslag til e-faktura når du betaler. Da er det bare å følge anvisningene for å sette dette opp, sier Dale.

EHF-faktura til bedrifter
For bedrifter tilbyr Tromstrygd EHF-faktura.

– Da mottar de faktura rett inn i regnskapssystemet. For å kunne motta EHF-faktura må bedriften være registrert i Elma-registeret. Når dette er gjort er det bare å sende oss en melding, så registrerer vi dette i våre systemer, sier Dale.

E-post og vanlig post
Om du ikke vil motta faktura i nettbank eller som EHF, kan Tromstrygd sende deg fakturaen på e-post eller i en konvolutt i posten.

– Alle medlemmer finner dessuten fakturaene inne på Min Side. Her kan du også laste ned gamle fakturaer, om du trenger dokumentasjon på betalingen til regnskapet, sier Dale.

Flere mottar digitalt
Hun opplever at andelen medlemmer som ønsker faktura og forsikringspapirer tilsendt per post går kraftig tilbake.

– Flertallet av medlemmene mottar nå faktura som EHF, e-faktura eller på e-post. Det er en positiv utvikling som er bra for miljøet. I tillegg reduserer det kostnadene til frankering, sier Dale.

Slik endrer du e-post
Om du allerede mottar faktura på e-post, men ønsker å endre denne til en annen e-post kan du gjøre dette på Min Side.

– Da logger du inn og går på din profil. Her kan du oppdatere kundeopplysningene. Om du endrer e-postadressen kommer fakturaen til riktig e-post ved neste utsendelse, avslutter Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *