Skip to main content

Tromstrygd har fått ny hjemmeside

På den nye hjemmesiden finner du mer nyttig informasjon for deg som medlem.

– Vi i Tromstrygd er svært opptatt av å ta vare på den personlige relasjonen vi har til medlemmene våre. Vi har derfor alltid døra åpen for medlemmer som ønsker å stikke innom eller ringe oss. Samtidig ser vi at stadig flere ønsker tilgang på informasjon og tjenester på tidspunkt som er utenfor våre åpningstider. Det har vi lagt til rette for i den nye nettsiden, sier adm.dir. Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Se den nye nettsiden her

Medlemsfordeler

Tromstrygd er fiskernes eget forsikringsselskap. Det gir medlemmene mange fordeler som de ikke får i andre forsikringsselskap. Disse medlemsfordelene er nå blitt langt mer tilgjengelig på nettsiden.

– Som medlem i Tromstrygd kan du blant annet søke om støtte til kjøp av sikkerhetsutstyr. Når dette er montert på båten kan du også få redusert premien, avhengig av hvilket utstyr du har investert i. På nettsiden finner du informasjon om dette og de andre medlemsfordelene vi tilbyr, sier Ørjavik.

Tromstrygd tilbyr en rekke fordeler til sine medlemmer.

Ler mer om våre medlemsfordeler her

Selvbetjente tjenester

Den nye nettsiden tilbyr også en rekke selvbetjente tjenester. Du kan selv melde mannskap inn og ut av pakken i forsikringsportalen Min Side, uten å måtte ringe til Tromstrygd for å få dette gjort. I tillegg kan du få faktura tilsendt elektronisk som e-faktura eller EHF faktura.

– Den nye nettsiden gjør det enklere å finne frem til de selvbetjente tjenestene vi tilbyr. Vi håper flere medlemmer vil ta disse i bruk, sier Ørjavik.

Han håper dette blant annet kan bidra til å redusere miljøpåvirkningen til selskapet.

– Tromstrygd er fortsatt en storforbruker av papir som vi sender til medlemmene våre. I 2021 vil alle medlemmene få tilgang til forsikringspapirene sine i forsikringsportalen. Det vil både redusere kostnadene med utsendelsene og være et viktig bidrag til miljøet, sier Ørjavik.

Du finner informasjon om de selvbetjente løsningene på nettsiden.

Les mer om våre selvbetjente tjenester her

Sikkerhet på sjøen

Visjonen til Tromstrygd er at båt og mannskap skal komme hjem igjen like hel og pen som da de dro ut på havet. Selskapet legger derfor stor vekt på kunnskapsdeling for å redusere faren for havari og ulykker.

– Tromstrygdskolen er vårt aller viktigste tiltak for å gjøre båten til en tryggere arbeidsplass. Her tilbyr vi et program som gir nyttig kompetanse på sikkerhetsstyring og skadeforebygging. I tillegg deler vi tips og råd om hvordan medlemmer kan bedre sikkerheten gjennom artikler og videoer. I 2021 tilbyr vi også Tromstrygdskolen som webinar. Her tar vi opp tema som medlemmene våre er opptatt av. Dette innholdet finner du etter hvert også på den nye nettsiden, sier Ørjavik.  

Les mer om sikkerhet til sjøs her

Om du har spørsmål om forsikringer  eller medlemsfordelene til Tromstrygd kan du kontakte oss på firmapost@tromstrygd.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *