Skip to main content

Påskehilsen fra Tromstrygd

Påsken står foran oss og det er tid for en liten hilsen fra oss i Tromstrygd.

Starten på 2021 har vært positiv for skadeutviklingen til medlemmene i Tromstrygd. Til tross for mye hardt vær de første månedene av året er det ikke meldt om større skader på båt og mannskap fra våre medlemmer. Det er en hyggelig utvikling. Mange av skadene vi ser er støtning med tau eller garn i propellen. Ofte resulterer dette i slep og dykk, noe som setter fartøy ut av drift en kortere periode. Støtning er den hyppigste skadeårsaken til våre medlemmer og Tromstrygd vil i 2021 ha et særlig fokus på hvordan vi kan bistå våre medlemmer i å forebygge slike hendelser. En løsning kan være å investere i propellkniver.

Husk at Tromstrygd gir støtte til investering i propellkniv for medlemmer som ønsker å få dette montert på båten.

Tromstrygd fikk på nyåret helt nye nettsider. De nye sidene gir deg mer informasjon om de forsikringsproduktene vi tilbyr fiskerinæringen i vår region, samt de medlemsfordelene du oppnår som medlem i Tromstrygd. På nettsiden finner du også informasjon om de mulighetene for selvbetjening vi tilbyr gjennom forsikringsplattformen Min Side. Her kan du blant annet melde inn- og ut mannskap i pakkeforsikringen. Du finner den nye nettsiden på vår gamle adresse www.tromstrygd.no

På nyåret fikk Tromstrygd også på plass ny Havarisjef. Anders Berthinussen er jurist og har i mange år hatt lederroller i IF Skadeforsikring og det nederlandske forsikringsselskapet Van Ameyde. Vi er glade for å få Anders med på Tromstrygd-laget. Han er allerede godt i gang med å behandle skadesaker for våre medlemmer.

I løpet av våren 2021 vil Tromstrygd komme med et nytt tilbud til deg som medlem. I april lanserer vi Tromstrygdskolen som webinar. Det vil være et alternativt tilbud til de fysiske skolene som vi ikke har kunnet gjennomføre det siste året på grunn av korona pandemien. Tromstrygdskolen Webinar vil gjøre det mulig for flere medlemmer å delta på skolen og få en faglig oppdatering fra oss og våre samarbeidspartnere. Webinarene vil bli delt på våre nettsider og du vil få melding fra oss når dette tilbudet er lansert.  Men! Når pandemien er over kommer vi selvfølgelig ut til Dere igjen og arrangerer fysiske møter

Om du har spørsmål om våre forsikringer eller de medlemsfordelene vi tilbyr deg som medlem, er det bare å ringe oss eller sende e-post. Du finner vår kontaktinformasjon på nettsiden.

God påske!

Ole Jørgen Ørjavik – og gjengen i Tromstrygd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *