Min Side – enklere for deg som medlem

Stadig flere medlemmer tar i bruk forsikringsportalen Min Side. Etter en forsiktig start i 2020 har nå halvparten av medlemmene i Tromstrygd registrert seg for å få bedre oversikt over forsikringer, faktura og vilkår.

– På Min Side finner du all relevant informasjon om ditt kundeforhold i Tromstrygd, akkurat som i nettbanken din. Det gjør det litt enklere for deg som medlem, sier økonomisjef Torill Dale i Tromstrygd.

Inn-og utmelding i pakken
Forsikringsportalen Min Side gir medlemmene i Tromstrygd mulighet til å utføre enkelte tjenester på egenhånd, når det passer de selv best. Nå trenger de ikke ringe Tromstrygd for å melde mannskap inn og ut av pakken. Dette kan enkelt administreres i Min Side.

– I Min side kan du se hvilket mannskap som til enhver tid er meldt inn på pakken. Med stort mannskap kan det være vanskelig å holde oversikt over dette. Nå kan du også selv melde inn og ut mannskap, uten å måtte kontakte oss i arbeidstiden til Tromstrygd, sier Dale.

Slik ser oversiktsbildet i Min Side ut.

Gjort til rett tid
Den selvbetjente løsningen reduserer også faren for misforståelser og feil.

– Når du gjør dette selv unngår du misforståelser eller at det blir feil i registreringen, fordi dette tas muntlig med en av våre medarbeidere. Den sikreste løsningen er at du som medlem gjør inn- og utmeldingen selv. Da blir det riktig og det blir gjort til rett tid, sier Dale.

Les mer om våre selvbetjente løsninger på Min Side

Enkelt tilgang for regnskapsfører
Om du har ekstern regnskapsfører, eller noen som bistår med administrasjonen av selskapet, kan du enkelt gi tilgang til Min Side, slik at de selv kan hente ut faktura og annen dokumentasjon som de har behov for. Da slipper de å ringe reder om fakturaen fra Tromstrygd mangler.

– På denne tiden av året sender vi daglig fakturaer til regnskapsførere som er i gang med årsregnskapet til medlemmene. Det får du enkelt tilgang til i forsikringsportalen, sier Dale.

Adm.dir. Ole Jørgen Ørjavik og medarbeiderne i Tromstrygd sender årlig bunker med papir til medlemmene sine. Nå er papirbunken begynt å minke.

Reduserer papirbruken
Tromstrygd sender årlig ut mengder med papir til medlemmene når forsikringer og vilkår fornyes. Samtidig jobber selskapet aktivt med å redusere papirbruken og de miljøbelastningen dette medfører.

– Om du bruker forsikringsportalen har du forsikringspapirene tilgjengelig på datamaskinen og på mobilen. De er med deg uansett hvor du er, og du vet hvor du skal gå for å lese deg opp på vilkår eller sjekke forsikringssummen på båten, sier Dale.

– Når flere mottar disse i portalen reduserer vi papirbruken og vi slipper porto på forsendelsene. Det er penger som kommer tilbake til medlemmene gjennom overskuddsdelingen, sier Dale.

Registrering krever rolle
For å ta Min Side i bruk går du til tromstrygd.no og klikker på «Logg inn Min Side» oppe i høyre hjørne. Da kommer du til en portal hvor du kan logge inn ved bruk av BankID-kodene fra banken din. De som kan registrere seg direkte i forsikringsportalen er de som er registrert med en rolle i Brønnøysundregistrene, eksempelvis daglig leder, bestyrende reder, kontaktperson eller forretningsfører. 

– Hvis du har en av disse rollene registrert i Brønnøysundregistrene og selskapet er registrert hos Tromstrygd med riktig organisasjonsnummer, vil du ha tilgang til å logge på Min Side. Du benytter din personlige BankID for å logge inn, sier Dale, og legger til.

– Etter at du har logget inn første gang kan du gi tilgang til de du ønsker, uavhengig av om de har en rolle registrert i Brønnøysundregistrene.

Innloggingen til Min Side finner du oppe til høyre på nettsiden til Tromstrygd.

Hjelper deg
Om du ønsker å ta i bruk Min Side og har spørsmål om hvordan du skal gå frem, er Tromstrygd klar til å hjelpe deg med å komme i gang.

– Om du har spørsmål er det bare å ringe oss, så hjelper vi deg. Du finner også spørsmål og svar om hvordan du bruker Min Side på www.tromstrygd.no/selvbetjening. Her ligger det i tillegg informasjon om de tjenestene vi tilbyr i portalen, sier Dale.

Webinar
Hun arbeider for tiden med et webinar som gir medlemmene bedre innsikt i de mulighetene forsikringsportalen byr på.

– Webinaret vil gi en detaljert gjennomgang av portalen. Det vil du også finne på nettsiden så snart den er ferdig og publisert, sier Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fiskernes eget forsikringsselskap

Tromstrygd er et forsikringsselskap av- og for fiskere i Troms og Finnmark.
Vi jobber for at du og båten din skal komme hjem igjen like hel og pen som da dere dro ut.
Vi tar gjerne en prat om forsikring av båt, mannskap og redskap.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Besøk oss

Grønnegata 72
9008 Tromsø
Telefon: 77 60 06 00
E-post: firmapost@tromstrygd.no

Postadresse

Postboks 141
9252 tromsø
Faktura: faktura@tromstrygd.no

Meld skade

Tromstrygd: 77 60 06 00
- - -
Hovedredningssentralen
Sør-Norge: 51 51 70 00
Nord-Norge: 75 55 90 00

© 2020 Design fra Feitfisk AS