Skip to main content

Torill Dale er ny økonomisjef i Tromstrygd

I august startet Torill Dale i stillingen som økonomisjef i Tromstrygd. Nå går hun i gang med å gjøre betalingsløsningene enklere for medlemmene.

– Det er et stort potensial for å forenkle betalingsløsningene til Tromstrygd. Det siste året er mange nye og enkle løsninger gjort tilgjengelig. Nå starter jobben med å få disse tatt i bruk, for eksempel elektronisk faktura og muligheten til å hente forsikringsdokumenter på nett eller på mobil, sier økonomisjef Torill Dale i Tromstrygd.  

Nær og personlig
De nye tjenestene skal bedre brukeropplevelsen til fiskerne og frigjøre tid hos medarbeiderne i Tromstrygd. Det gir mer tid til skadeforebyggende arbeid og fysiske møter ute hos kundene.

– Vi skal fortsatt være det nære og personlige selskapet som medlemmene kan nå på telefon og eller besøke i Tromstrygdgården, sier Dale.

Skjervøy
Drøyt to måneder et gått siden Dale ble en del av teamet til Tromstrygd. Da hun vokste opp på Skjervøy ble hun godt kjent med fiskere og fiskerinæringen, men det er mye å lære når en tar steget inn i næringen.

– De to første månedene har vært lærerike. Det er trivelig å komme på jobb til hyggelige og flinke kollegaer, og jeg har fått et veldig godt inntrykk av Tromstrygd på den korte tiden jeg har vært her. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med fiskerinæringen og finansbransjen, sier Dale.

Revisor
Etter studiene har hun hatt en variert praksis som økonom. De første tre årene ble tilbragt som revisor hos Ernst & Young, hvor hun blant annet fungerte som internrevisor i SpareBank 1 Nord-Norge. Deretter var hun ansatt i Nordic Pharma i Kaldfjord, før hun fikk jobb som økonomirådgiver for Nord-Hålogaland Bispedømme.

– Jobben i kirken trivdes jeg veldig godt i. Det skjedde store endringer i den perioden jeg arbeidet der. I 2017 ble kirka skilt fra staten og hele kirken skulle slås sammen til en enhet. Det var store prosesser og mye spennende gripe tak i, men også en stor omstilling, sier Dale.

Avtalegiro
Etter fire år i Bispegården valgte Torill å se seg om etter nye utfordringer. Etter et kort innhopp hos Brann og redning i Tromsø så hun annonsen fra Tromstrygd. Nå har hun klare ambisjoner om å gjøre det enklere for medlemmene å forholde seg til de økonomiske systemene Tromstrygd benytter.

– Fakturering og betaling er det første jeg vil ta tak i. Hvordan skal vi få levert fakturaen til medlemmene? De kan få den på e-post, min side eller rett i nettbanken. Det andre er å tilby betaling med avtalegiro. Da slipper medlemmene å tenke på dette, sier Dale og legger til.

– I tillegg skal vi gi medlemmene tilgang på vilkårene sine og skadedokumenter på Min Side. Transaksjonene kan medlemmene som ønsker det i større grad løse selv, så skal vi være tilstede og gi de gode råd om forsikringene deres og bistå i det forebyggende arbeidet, sier Dale.

Lang overlapp
På nyåret går Jorunn Angell av med pensjon etter mer enn 40 år som regnskapssjef i Tromstrygd. Da overtar Dale det formelle ansvaret for økonomiområdet i selskapet.

– Det er luksus at jeg kan ha så lang overlapp sammen med Jorunn. Det gir meg tid til å sette meg inn i ting og bli godt kjent med arbeidsprosessene på økonomiområdet. Det blir spennende å drive økonomiarbeidet videre på egenhånd, sier Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *