Skip to main content

God sommer fra Tromstrygd

Sommeren står for døren, og jeg håper du har har kommet deg godt igjennom korona-krisen og mye dårlig vær i vinter. Nå kan du ta deg en velfortjent sommerferie.

Drift

Tromstrygd leverer et godt resultat første halvår 2020, med en positiv skadeutvikling, skadeprosent på 50% og med god tilvekst av nye båter og således premieinntekter. Finansresultatet vårt er selvfølgelig preget av uroen på verdens børser, men vi er solide og har buffer til å stå igjennom urolige tider. Det er godt å se at vi er en preferert og godt kjent aktør innenfor forsikring av fiskebåter i nord, og jeg ønsker alle nye kunder velkommen til Tromstrygd.

Nyheter

Vi jobber med å fornye oss og har prosjekter på gang for å lage en helt ny og mer kundevennlig nettside. I tillegg jobber vi med nye og forenklede rutiner vedrørende tilgang på poliser, premienota, betaling av avtalegiro og inn og utmelding av pakken – for å nevne det viktigste. Vi ønsker også å bidra til mer bærekraft i fiskerinæringen og da trenger vi hjelp fra våre medlemmer. Her er reduksjon av papirbruk et viktig tiltak for oss. Det viktigste dere kan gjøre er å etablere en profil i forsikringsportalen Min side, slik at vi kan dele forsikringspapirene digitalt.Lenke til innloggingen finner du øverst på hjemmesiden til Tromstrygd.

Tromstrygdskolen

Tromstrygdskolen og muligheten for oss til å møte dere som medlemmer og snakke om skadeforebyggende sikkerhetsarbeid betyr mye for oss. Vi planlegger en liten turne til høsten. Se egen artikkel om dette.

Vi er tilstede for deg

Her på kontoret vårt i Tromsø avvikler vi ferie, men vi er selvfølgelig tilstede gjennom hele sommeren både fysisk, på telefon og på firmapost. Er du i Tromsø er det bare å stikke innom. Gjennom vinteren har vi hatt noen utfordringer i teamet vårt pga. langtidssykemelding. Det har medført at vi har vært litt på etterskudd på noen områder. Det beklager vi. Nå har vi imidlertid siden mai fått på plass Elin Olaisen som vikar, så vi begynner å komme ajour.

-Ikke nøl med å kontakte oss ved behov. Skader meldes inn som vanlig på telefon eller via skjema på vår hjemmeside. Bruk gjerne vår epost adresse firmapost@tromstrygd.no

GOD SOMMER FRA TROMSTRYGD GJENGEN I TROMSØ

Ole Jørgen Ørjavik

Adm.Dir