Skip to main content

Utsetter Tromstrygdskolen

Tromstrygd utsetter vårens Tromstrygdskole. Skolen blir gjennomført når tiltakene for å begrense koronapandemien tillater det.

– Tiltakene for å begrense koronapandemien gjør at vi ikke kan gjennomføre vårsamlingene for Tromstrygdskolen som planlagt. Vi har derfor besluttet å utsette skolen frem til myndighetene igjen åpner for slike samlinger. Vi håper å være i gang igjen til høsten, sier adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Unngå smittespredning

Sist høst samlet Tromstrygdskolen rundt 150 fiskere og redere til faglige og sosiale samlinger i Troms og Finnmark.

– Tromstrygdskolen er en viktig møteplass for medlemmene våre som vi vet mange setter pris på. Nå er det viktig å unngå smittespredning blant fiskerne i nord. Da må skolen utsettes til det igjen er trygt å samle større grupper, sier Ørjavik.

Invitasjon kommer

Tromstrygd vil invitere medlemmene til nye samlinger for Tromstrygdskolen så snart det er forsvarlig å gjennomføre samlingene.

Om du har spørsmål kan du kontakte Tromstrygd på firmapost@tromstrygd.no