Skip to main content

God påske fra Tromstrygd

Påsken står for døren, men mange fiskere drar på havet også i den stille uke. På land passer vi i Tromstrygd på sikkerheten til medlemmene våre.

Spredningen av koronaviruset preger enkeltpersoner, familier, lokalsamfunn og virksomheter over hele Norge, og i resten av verden. For Tromstrygd, som for alle andre, er det fortsatt viktig å beskytte medmennesker mot å bli alvorlig syke. Vi må alle bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av viruset. Samtidig er vi tilgjengelig for våre medlemmer om noe skulle skje, sier adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Virksomheter i alle bransjer møter nå utfordringer de sannsynligvis ikke har stått overfor før.

Samtidig skal alle samfunnskritiske funksjoner opprettholdes. Det betyr at fiskerne i nord fortsatt skal på havet for å skaffe mat til Norge og verden.

– Nå håper vi for våre medlemmer at «styggeværet» er over og at det kan bli en god vårsesong. Det er avgjørende at matvareforsyningene opprettholdes, slik at folk ikke behøver å bekymre seg for dette. Det er derfor viktig at medlemmene våre er trygge på at forsikringen er i orden, og at de ansatte i Tromstrygd er tilgjengelig, om det skulle skje noe med båt eller mannskap når de er ute på feltet, sier Ørjavik.

Er tilgjengelig

Tromstrygd har som mange andre virksomheter stengt kontoret i Tromsø. De ansatte følger nå opp medlemmene fra hjemmekontor og er tilgjengelig som normalt.

– Vi har fokus på å unngå smittespredning og samtidig ivareta driften av Tromstrygd. Mine medarbeidere lager forsikringstilbud, forsikrer båter, behandler skader og er tilgjengelig på telefon og e-post når det er behov for å kontakte oss, sier Ørjavik.

Vi er tilstede for deg

Medlemmer som har behov for å melde inn eller ut mannskap i pakkeforsikringer kan også gjøre dette på forsikringsportalen Min side. Lenke til innloggingen finner du øverst på hjemmesiden til Tromstrygd.

– Inntil situasjonen normaliserer seg vil Tromstrygd gjøre det vi kan for å støtte og hjelpe våre medlemmer, ikke nøl med å kontakte oss ved behov. Skader meldes inn som vanlig på telefon eller via skjema på vår hjemmeside.

Bruk gjerne vår epost adresse: firmapost@tromstrygd.no, i disse tider sier Ørjavik

Foto: Johan Wildhagen/Norges sjømatråd