Skip to main content

Min side – enklere for medlemmene

Nå kan du logge inn på «Min side» hos Tromstrygd og få full oversikt over dine forsikringer, vilkår og priser.

– Mange fiskere ringer oss og spør etter fakturaene, forsikringsavtalen og vilkårene. Nå legger vi dette på «Min side» slik at medlemmene enkelt kan logge seg inn og få oversikt. Denne siden er helt ny og forsatt under utvikling. Flere tjenester vil komme etter som siden blir oppdatert, sier adm.dir Ole Jørgen Ørjavik i Tromstrygd.

Enklere hverdag

Innloggingen til «Min side» finner du på nettsiden til Tromstrygd. Adressen er: www.tromstrygd.no/medlem. Her får du raskt oversikt over dine forsikringer og vilkår, skade historikk og skader til behandling, samt fakturaene fra Tromstrygd. I tillegg vil større rederi selv kunne administrere mannskap i gruppeforsikringer.

– Ved å bruke «Min side» blir det enklere å holde oversikt over de forsikringene du har på fartøy og mannskap. Alt ligger på et sted og er enkelt å finne frem til. Vi håper dette vil bidra til å gjøre hverdagen litt enklere for medlemmene, sier Ørjavik.

Elektronisk faktura

I tillegg til «Min side» tilbyr Tromstrygd også forenklet betaling gjennom E-faktura og EHF-betaling.

– Mange av våre medlemmer ønsker å bytte papirfakturaen med en elektronisk faktura som de slipper å legge manuelt inn i nettbank eller regnskapssystemet. E-faktura er et tilbud som passer best for de mindre selskapene, mens EHF er et tilbud til selskap som ønsker faktura som kommuniserer direkte med regnskapssystemet, sier Ørjavik.

Om du har spørsmål om «Min side» eller elektronisk faktura kan du kontakte Tromstrygd om dette.